Pereiti prie turinio

GiedriusK

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Medziokle

Paskutiniai lankytojai

1.117 profilio peržiūros

GiedriusK's Achievements

0

Reputacija

  1. Ovido , jei ne paslaptis kur frezuotojus radai ? As kiek ieskojau tai tik vienus Kaisiadoryse radau kur iki 40 cm dirba ,kiti kosmonautai iki 10 cm ir kaina uz ha apie 800 eu.
  2. o tu kartais tos zalios naftos neuzsipylei ?
  3. ir pas mane dar kol kas i marcias neisvaziaves
  4. o Rocky nebedomina ? vis dar gerai vaziuoja
  5. teko buti ,kazko su mano auto nelabai sekes ,prasitasiau gal menesi .Siaip daugiau ten nera noro varyti ,nors issiskyrem kaip ir be pykciu
  6. jeepcherokee, Аплодисменты переходящие в бурные овации. Из толпы слышны крики "Браво!" и " Бис!". p.s. tu tikiuos cia nerimtai del partijos..
  7. taip ,ispjove katalizatoriu.Po lengvom ,matyt nepalindo ,pasirinko dzipa.Magus lupti daugiau problemu ,cia ispjovei ,bet kokia skupke paims is karto .Zondas stovi pries katalizatoriu ,uz jo nemaciau .
  8. taip gavos,kad mano grandas liko be katalizatoriaus.Iseme visai nemokamai,gal net rezonatoriu but ideje ,bet matyt pabaide kas nakti . Garsas pasikeite visai ne i gera ,rezonatorius nepadejo (aisku ir galinis bakelis baigiasi).Kuro sanaudu po isemimo nezinau,parasysiu po keliu isvazinetu baku .
  9. pas mane irgi tiesiogines .Pries metus gal apie 2800 mokejau ,variklis 4.0. Idejau ir pamirsau ,jokiu bedu.
  10. pasimoviau .... Buvo vanduo supiltas paziuret ar sistema sandari .Pasikeiciau ir lygis susivaiksciojus antifrizo krito ir pradejo laset ko anksciau nebuvo .Skia, suvedziau viska i blogiausia .O dabar laizyk nors du kartus dienoj ,vanduo .
  11. siandien pakeiciau masiniuke(WJ) antifriza ir pavazinejus pradejo laseti .Lasa taip neidomiai ,po koki 0.5 ltr per toki trumpa vamzdeli.Foto turetu matytis .Gal kam teko susidurti (ps avtograde neradau )
  12. grubiai skaiciuok apie 3000 usd ,tik neaisku kaip ju jo sertifikavimu ,nes nuo liepos 1 kazka keis.Bandysiu artimiausiom savaitem savo cherokee varyt,tai kai zinosiu konkreciau parasysiu niekas ten kol kas nesikeite su sertifikavimu ,reikia ,kad visos lempos E raide turetu (net numerio apsvietimo),idedi priesrukini ir posukiu atkartotojus ,duodi dar kazkiek litu ,kad dar geriau sviestu ir masina jau tinkama eksplotuot LT .
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.