Pereiti prie turinio

Linukas

Nariai
  • Pranešimai

    76
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Linukas turinys

  1. O kaip jie su korozija draugauja. As mąstau tampyti ganėtinai sunkia priekabą 3,5t todėl ir susidomėjau šitų variantu.
  2. Tai turiu lc 100 bet galvoju,kad reikia keisti,nes netenkina bukle jo manes. Rūdys ji uzpuole neblogai. Uz tai ziuriu i ka galima butu pasikeisti.
  3. Niekas nevairuoja nieko panasaus i sita modeli?
  4. https://lt.brcauto.eu/automobilis/c818356-land-rover-range-rover-3.6l-automatine Kokia jūsų nuomonė?
  5. Aš kažkada su panašiu dirbau, tai žiemą su jais beda budavo, tik i pusniuka kur įvažiuoji ir turi kazkas traukti. O jeigu minkstas gruntas pas tave tai nežinau kaip seksis su juo dirbti,nes mano nuomone tu su juo pavarksi. Aš kaip tik ir dirbau su Heden firmos kratuvu, aisku jau praejo apie 10 metu nuo to laiko,bet ir toki modelį vairuoti teko kaip tavo foto. Manau reikia atkreipti dėmesį i strėlės būklę, kad nebūtų per didelis laisvumas,nes keliant į didelį aukštį nesmagu labai sedeti. O daugiau net nesugalvoju taip greitai. Jeigu kas klausk gal dar kažką prisiminsiu.
  6. As tapat kazka pradejau dairytis panasaus, bet dar neapsisprendziau, bet linkstu lik GMC Siera,bet gal dar pasikeis mano nuomone.
  7. Pas mane jau kokie du metai stovi paprasta traukė ir važiuoja kuo prisiklausę.
  8. Sveiki reiketu kirvio gero prie namu, ar dar turesi kazka? Kita savaite gal atvaziuociau apziureti.
  9. Tuomi pas tave nissan patrol fabrikėlis žiūriu sukasi pilnu tempu.
  10. Gal kaina uzsikeliau per stipriai laukiu protingų pasiūlymų iš jūsų.
  11. Parduodu Good year ice navi zea padangas r16 55 aukščio 205 pločio už vieną kokia apie 45 Eur yra 3 vienetai,ketvirtą žmona pradūrė.
  12. Sveiki. Paduodu savo mesiuka, nesurudyjes,bet reikia rankas prideti,dar yra atsarginiu daliu. Žiemos metu laikomas garaze nevazinejimas. Parduodamas,nes reikia pinigeliu. Forumieciams atiduociau 1900 europietisku https://autoplius.lt/skelbimai/mercedes-benz-200-2-0-l-kupe-coupe-1993-benzinas-7401227.html
  13. As kazkada turenau tokia beda, tai man isgreze sena zvake,bet reikia rimta meistra susirasti.
  14. Radau gedima atrodo, stringa daviklis kuris isistato i deze, dabar ieskau tokio daviklio, gal pas kazka yra veikiantis toksai daviklis?
  15. Sveiki vyrai. Iskojau forume panasios temos,bet nieko panasaus kaip ir neradau, tad nusprendziau sukurti tema man rupimu klausimu. Siandien pasiemiau savo patruli is meistru, pasimaliau po miesta ir gryztant namo spidometras nuo 100km/h nukrito ant 0km/h. Saugiklius paziurejau lyg ir sveiki po apaciai palindau laidai nesimato,kad butu kazkur nutraukti. Kur dar galima ieskoti bedu ir kur tas daviklis yra tiksliai nuo kurio yra rodomas greitis? Aciu uz protingus patarimus.
  16. Nu jie jau nezino kaip prie zmoniu kabinetis. Kaip apsilankysi Tomi paviesink ju argumentus ir kaip toliau ejosi tavo reikalai, labai idomi tema,nes cia mums visiems tas pats grese manau.
  17. Geras ir grazus darbas. Man jis patinka. As dar kartas nuo karto ir pasvajoju apie toki darba bet pat tam neturiu galimybiu.
  18. Vyrai pats vairuoju "fura" ir kai mes vienas kita lenkiam tai tikrai niekas greicio neatleidineja, buna tokiu kad kaip tik dar dadeda koja ant pedalo kad butu sunkiau aplenkti,bet cia labiau lenku mada, taip daryti. O vaziuojant su fura ne tik ribotuvai sudeti,bet dar yra ir tachigrafai kurie mums nustatineja kiek mes galim laiko vairuoti ir dar ivairus terminai iskrovimo,oakrovimo yra. O to visuregio vairuotojo nemanau kad galima teisinti. Kad neva jis mirksejo "furai". Gali mirseti ir paciam dieviu,bet taip elgtis yra nepagarbu kitiems eismo dalyvems. Ir nereikia stumti ant markes. Ji cia niekuo deta,kad besmegenis uzvajro sedi.
  19. As sakyčiau pasidomėti reiktu gal litechnijoje, ten as pats buvau pasidairyti, tai maciau kaip periodinėje jie tuos traktorius ir tikrai neblogų turi.
  20. Mano nuomone viena reiksmiskai pirkti mini traktorius, nieko jis ten daug neisvažinės ir neišlaužys. O su tuo moto bloku tai vienas vargas,nes esu pats dirbęs, tai vakare net arbatos puodelio nedanesi iki burnos viena ranka,gal net su arkliu lengviau butu. Bet situs išvardintus darbus tai moniukas be didesniu rūpesčių padarytų, o su moto bloku vandeni vežti ir į mis ka važiuoti tai nemanau,kad jis bus tam pritaikytas.
  21. Ačiū būtinai pasidomėsiu.
  22. Sveiki. Ieškau mini ekskavatoriaus už protinga kaina ir nenudrošto. Kaina apie 8500-9000 eur. Svoris pageidautinas iki 2500 kg su kabina. Bet labai mažo ir nenorėčiau. Rašyti į PM.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.