Pereiti prie turinio

Arnce

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    Amankevicius

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Arnce's Achievements

0

Reputacija

  1. Riese - Dvarčionys reikia atgabenti sekmadienį ryte Tlc 60 ( triratis donoras ) rašykit man i pm .
  2. Šiai dienai negaliu leisti sau trečia 4x4 tureti ) nebent terrana ir Tlc 60 pardavus įsigyti Tlc 80, bet pries tai reikia 60 sutvarkyti. Užtat ir klausiu dėl varikliu keitimo , tikriausiai butų optimaliausia statyti tokį pati variklį ir nesukti galvos dėl turbininio ....
  3. Jo 4,0 TD Europoje sunku rasti, Australijoje yra tik kosmosas išeina ji parsisiųsti:) bet galvojau jau apie 80 4,2 TD įmesti tik kaip tai atrodo neisivaizduoju, reiktų tikriausiai su meistru šnekėtis , butų žymei geriau nei su paprastu 4.0l , siektiek silpnokas .
  4. Gaila kad Australija taip toli ((( ten donoru pilna
  5. Aš nesu tikras bet paskutinį karta buvo keistas pilnas 4 cilindras su svaistikliu , reiktų pasitikrinti su meistru. Jeigu turbinini variklį dėti tai tik nuo 61 ar ir kai kurie kiti Tlc modeliai tinka?
  6. Aš suprantu pats to nepadarysiu pas kelis žmones buvau nuvares tai nenorėjo apsiimti ..... Sako kad lengviau kita variklį įdėti.. Ir pigiau kainuotų . Todėl ir paklausiau gal kas galetu patarti ką ir kaip reiktų daryti ar naujo variklio ieskoti ar sena tvarkyti
  7. Keičiau kol masina reikalinga buvo , dabar stovi , nežinau ką su ja daryti kapitalke ar kita variklį jei galima ideti.
  8. Sveiki, mano toyotai hj60 2h prasuka 4 cilindro indeklus jau 3 kartus keiciau, ar verta daryti kapitalinį ar kito variklio ieskoti? Dabartinis 4l siektiek silpnokas , gal kokį kita variklį galima butų įkišti gal kas buvot susidure su panašia problema ir galėtumėte patarti?
  9. laba jei mase detaliu turit tai gal tlc 60 atsirastu prietaisu skydelis?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.